×

Fout

The page you are trying to access does not exist.
Contact059/70 13 98 - 09/324 31 31
HoofdkantoorElisabethlaan 2, Oostende

Digital TV for business is een portfolio van toekomstgerichte televisieoplossingen voor hotels, sportcentra, zorgcentra, ziekenhuizen, campings en andere organisaties. De formules zijn degelijk, betrouwbaar en gaan gepaard met een kwaliteitsvolle businessondersteuning.

DTV Digibox

DTV Digibox is de digitale televisieoplossing voor bedrijven en organisaties die vanaf 5 tv-toestellen willen aansluiten. Elke tv wordt uitgerust met de HD Digibox Pro voor ontvangst van het digitale signaal.

DTV CI+

DTV CI+ is de perfecte oplossing voor bedrijven en organisaties die vanaf 5 tv-toestellen willen aansluiten, maar niet elk toestel willen uitrusten met de HD Digibox Pro. U hebt geen settopbox meer nodig, elk tv-toestel krijgt een CI+ module Pro (formaat bankkaart) voor ontvangst van het digitale signaal.

DTV Broadcast

DTV Broadcast is de geavanceerde oplossing voor bedrijven en organisaties die meer dan 50 tv-toestellen willen aansluiten. Een centraal DTV Broadcast Center verdeelt het digitale televisie-signaal naar de toestellen.

DTV Multicast

DTV Multicast is de geavanceerde televisieoplossing voor bedrijven en organisaties met meer dan 50 tv-toestellen. Aansluiten op het netwerk van Telenet kan via onze glasvezel- of coaxkabel. Het digitale signaal wordt via IP over uw interne LAN-netwerk verspreid. Uitermate geschikt voor integratie met andere systemen.

Voor meer informatie, contacteer ons gerust