×

Fout

The page you are trying to access does not exist.
Contact059/70 13 98 - 09/324 31 31
HoofdkantoorElisabethlaan 2, Oostende

Laat niets aan het toeval over en kies voor een volledig geïntegreerde beveiliging van Telenet. Zo zijn uw data en netwerken beschermd tegen diefstal, inbraak, malware en virussen, conform de strengste en recentste normen.

Secured Internet Gateway

Bij een betrouwbare, ultrasnelle internetverbinding hoort een maximale bescherming tegen inbraak, diefstal, malware en virussen. Die krijgt u met Secured Internet Gateway, de op applicaties gerichte totaaloplossing die uw netwerk en data beschermt.

Secured Internet Breakout

Deze totaaloplossing biedt u exact dezelfde kenmerken en voordelen als Secured Internet Gateway, maar is speciaal ontwikkeld als internetbreakout-oplossing voor bedrijven met VPN.

Dedicated Firewall

U hebt de voordelen van onze network-based beveiligingsoplossingen gezien, maar u verkiest een Firewall die bij u in het bedrijf staat en dus niet bij Telenet? Dan bieden wij u met Dedicated Firewall de ideale oplossing.

MobileIron

Met Mobile Device Management beheert u op een gecentraliseerde manier al uw mobiele toestellen, apps en documenten. De software, gebaseerd op MobileIron, laat u toe te bepalen welke applicaties een werknemer mag gebruiken en welke gegevens geëncrypteerd worden. In geval van verlies of diefstal kunt u de apps en data selectief wissen vanop afstand.

Security op maat

Uw informatie en ICT-omgeving vereisen een degelijke beveiliging. Omdat elke beveiliging maar zo sterk is als zijn zwakste schakel, biedt Telenet u een volledige geïntegreerde service aan. Van analyse en implementatie tot ondersteuning en beheer. Maximale beveiliging, afgestemd op uw specifieke noden.Voor meer informatie, contacteer ons gerust