slide5b
slide7
slide8
Previous Next Play Pause
Contact059/70 13 98 - 09/324 31 31
HoofdkantoorElisabethlaan 2, Oostende

TERUG

U bent welkom

Elisabethlaan 2, 8400 Oostende
T: 059 70 13 98 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Open van maandag tot zaterdag van 09u30 tot 17u30

Telenet Center

Het kantoor te Oostende, Elisabethlaan 2 is de place-2-be voor service met de glimlach en dit zowel voor Telenet met de beste promoties, eerlijk advies, snelle aansluiting zowel aan de kust als in heel Vlaanderen. Wij zorgen voor de voordeligste en meest kwalitatieve oplossing voor uw Telenet internet, digitale TV en mobiel aansluiting (al dan niet met GSM – Apple, Samsung, Huawei, enz…) U kan ook terecht voor technische informatie voor uw Telenet HD digicorder of digibox. Wij vervangen ook uw afstandsbediening enz… Service met de glimlach zodat u als tevreden klant onze zaak verlaat !


Base

Abonnementen voor uw GSM, tablet en laptop !


ENGIE Electrabel

Maar ook voor ENGIE Electrabel bent u bij ons aan het juiste adres ! Wij zijn niet toevallig de grootste ENGIE Electrabelpartner in België en staan voor u klaar voor alle informatie over de producten, diensten en prijzen van ENGIE Electrabel, voor het opstellen van leveringscontracten voor gas en elektriciteit. Wij helpen u tevens met de administratie wanneer u ENGIE Electrabel wil worden of wanneer u verhuist. Wij zijn ook gespecialiseerd in alle informatie over facturatie, betalingen, voorschotaanpassing enz. voor uw ENGIE Electrabel dossier.

Ons kantoor


Dit kantoor is ontstaan uit een bedrijf dat gespecialiseerd was in kachels en elektrische huishoudapparaten en was vroeger achtereenvolgens (in zijn 75-jarig bestaan) gelegen in de Nieuwpoortsesteenweg 72 - Nieuwpoortsesteenweg 94 en de Nieuwpoortsesteenweg 23. Het werd opgericht door Jack Delanghe en Gabrielle Rousselle. 

Dit kantoor is tevens uitgerust met een uitgebreid backoffice voor verwerking van dossiers die worden toegestuurd.

Bij Delanghe Oostende komen vooral klanten uit Oostende, Bredene, De Haan, Zandvoorde, Oudenburg, Gistel, Middelkerke, Eernegem en Ichtegem maar ook uit Varsenare, Jabbeke, Blankenberge enz… Ook veel klanten die aan de kust een tweede verblijf hebben komen hier hun Telecom en Energie-zaken beheren… Tot binnenkort!