slide5b
slide7
slide8
Previous Next Play Pause
Contact059/70 13 98 - 09/324 31 31
HoofdkantoorElisabethlaan 2, Oostende

TERUG

U bent welkom

Markt 54, 9160 Lokeren
T: 09 324 31 31 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ma–Vrij: 09u30 – 12u00 en 13u00 tot 17u00

Het kantoor is gesloten tot 2 november 2022.

Telenet

Het kantoor te Lokeren, Markt 54 is de place-2-be voor service met de glimlach en dit zowel voor Telenet met de beste promoties, eerlijk advies, snelle aansluiting zowel aan de kust als in heel Vlaanderen. Wij zorgen voor de voordeligste en meest kwalitatieve oplossing voor uw Telenet internet, digitale TV en mobiel aansluiting (al dan niet met GSM – Apple, Samsung, Huawei, enz…) U kan ook terecht voor technische informatie voor uw Telenet HD digicorder of digibox. Wij vervangen ook uw afstandsbediening enz… Service met de glimlach zodat u als tevreden klant onze zaak verlaat !

Base

Abonnementen voor uw GSM, tablet en laptop !


ENGIE Electrabel

Maar ook voor ENGIE Electrabel bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn niet toevallig de grootste ENGIE Electrabelpartner in België en staan voor u klaar voor alle informatie over de producten, diensten en prijzen van ENGIE Electrabel, voor het opstellen van leveringscontracten voor gas en elektriciteit. Wij helpen u tevens met de administratie wanneer u ENGIE Electrabel wil worden of wanneer u verhuist. Wij zijn ook gespecialiseerd in alle informatie over facturatie, betalingen, voorschotaanpassing enz. voor uw ENGIE Electrabel dossier.


Ons kantoor

Delanghe NV - Lokeren: Telenet en Electrabel Engie

Sinds 2009 zijn we op dit vertrouwd adres het vertrouwenskantoor voor Telenet en ENGIE Electrabel.

In dit kantoor komen vooral klanten uit Lokeren, Lochristi, Moerbeke, Wachtebeke, Zele, Dendermonde, Sint-Niklaas, Temse, Hamme, Bornem, Lebbeke, Stekene, Sint Gillis Waas, Beveren… Maar ook uit verdere streken komt men naar dit kantoor voor de snelle en correcte service met de glimlach midden in het centrum van Lokeren!

Tot binnenkort!