slide5b
slide7
slide8
Previous Next Play Pause
Contact059/70 13 98 - 09/324 31 31
HoofdkantoorElisabethlaan 2, Oostende

TERUG

U bent welkom

Smedenstraat 4, 8000 Brugge
T: 050/33.45.59 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ma – vrij: 09u30 – 12u00 en 13u00 tot 17u30

Ons kantoor te Brugge is gesloten op 25 oktober 2022.

Telenet

Het kantoor te Brugge, Smedenstraat 4 is de place-2-be voor service met de glimlach en dit zowel voor Telenet met de beste promoties, eerlijk advies, snelle aansluiting zowel aan de kust als in heel Vlaanderen. Wij zorgen voor de voordeligste en meest kwalitatieve oplossing voor uw Telenet internet, digitale TV en mobiel aansluiting (al dan niet met GSM – Apple, Samsung, Huawei, enz…) U kan ook terecht voor technische informatie voor uw Telenet HD digicorder of digibox. Wij vervangen ook uw afstandsbediening enz… Service met de glimlach zodat u als tevreden klant onze zaak verlaat !


Base

Abonnementen voor uw GSM, tablet en laptop !


ENGIE Electrabel

Maar ook voor ENGIE Electrabel bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn niet toevallig de grootste ENGIE Electrabelpartner in België en staan voor u klaar voor alle informatie over de producten, diensten en prijzen van ENGIE Electrabel, voor het opstellen van leveringscontracten voor gas en elektriciteit. Wij helpen U tevens met de administratie wanneer u ENGIE Electrabel wil worden of wanneer u verhuist. Wij zijn ook gespecialiseerd in alle informatie over facturatie, betalingen, voorschotaanpassing enz. voor uw ENGIE Electrabel dossier.


Ons kantoor

Sinds 2005 zijn we het vertrouwenskantoor voor Telenet en ENGIE Electrabel, sinds 2016 zijn we te vinden in de Smedenstraat 4.

In dit kantoor komen vooral klanten uit Brugge, Sint-Andries, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Oostkamp, Beernem, Knokke, Blankenberge, Heist, Westkapelle, Damme, Maldegem, Zuienkerke, Wingene, Loppem en Zedelgem … Maar ook uit verdere streken komt men naar dit kantoor voor de aangename ontvangst en service met de glimlach!

Tot binnenkort!