slide5b
slide7
slide8
Previous Next Play Pause
Contact059/70 13 98 - 09/324 31 31
HoofdkantoorElisabethlaan 2, Oostende

TERUG

Vanaf 31/07/2020 bent u ook welkom:

Ijzerlaan 31 - 8600 Diksmuide
T: 051/69 80 40

Open van maandag t.e.m. zaterdag van 9u30 tot 12u00
en van 12u45 tot 17u30.


Telenet Center

Het kantoor te Diksmuide, Ijzerlaan 31 is de place-2-be voor service met de glimlach en dit zowel voor Telenet met de beste promoties, eerlijk advies, snelle aansluiting zowel aan de kust als in heel Vlaanderen. Wij zorgen voor de voordeligste en meest kwalitatieve oplossing voor uw Telenet internet, digitale TV en mobiel aansluiting (al dan niet met GSM – Apple, Samsung, Huawei, enz…) U kan ook terecht voor technische informatie voor uw Telenet HD digicorder of digibox. Wij vervangen ook uw afstandsbediening enz… Service met de glimlach zodat u als tevreden klant onze zaak verlaat !


Base Center

Abonnementen voor uw GSM, tablet en laptop !


Engie Electrabel

Maar ook voor ENGIE Electrabel bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn niet toevallig de grootste ENGIE Electrabelpartner in België en staan voor u klaar voor alle informatie over de producten, diensten en prijzen van ENGIE Electrabel, voor het opstellen van leveringscontracten voor gas en elektriciteit. Wij helpen u tevens met de administratie wanneer u ENGIE Electrabel wil worden of wanneer u verhuist. Wij zijn ook gespecialiseerd in alle informatie over facturatie, betalingen, voorschotaanpassing enz. voor uw ENGIE Electrabel dossier.

Ons kantoor

Nieuw sinds 2020 zijn we op dit adres het vertrouwenskantoor voor Telenet en ENGIE Electrabel.

In dit kantoor komen vooral klanten uit Diksmuide, Koekelare, Houthulst, Lo-Reninge, Kortemark, Ichtegem, Spermalie, Alveringem, Eernegem. Maar ook uit verdere streken komt men naar dit kantoor voor de snelle en correcte service met de glimlach midden in het centrum van Diksmuide !

Tot binnenkort